Laadukkalla, tunteita herättävällä sisällöllä on valtava voima, kun sen suunnittelee, toteuttaa ja markkinoi oikein. 


VIDEOMARKKINOINNIN ABC

TEHOKKUUS - Videomarkkinointi on nykyaikainen ja kustannustehokas tapa markkinoida. Laadukkaalla, hyvin tuotetulla videolla näytät tehokkaasti ja nopeasti haluamasi viestin. Video toimii todistetusti tehokkaammin kuin pelkkä perinteinen teksti- tai kuvajulkaisu. Videomarkkinointi maksaa itsensä moninkertaisena takaisin.

VALMIIT KANAVAT - YouTube, Facebook, Google. Toimivat markkinointikanavat ovat valmiina. Näkyvyyden kasvattaminen nykypäivänä on nopea suunnitella ja toteuttaa. Kuluttajien käyttäytymismalleja on myös helppo seurata ja mahdollisiin muutoksiin on nopea reagoida. 

16 minuuttia 49 sekuntia - Online Publishers Associationin mukaan käytämme aikaa keskimäärin 16 minuuttia 49 sekuntia kuukaudessa katsellen mainosvideoita. 80% meistä muistaa katsoneensa videomainoksen sivustolla, jolla olemme vierailleet viimeisen 30 päivän aikana. 46% näistä käyttäjistä muuttavat käyttäytymistään videon näkemisen jälkeen. 26% etsii lisätietoa videolla esitellystä aiheesta, 22% vierailee videolla mainitulla verkkosivustolla, 15% vierailee videomainoksessa mainitussa yrityksessä ja 12% ostaa videomainoksessa esitetyn tuotteen tai palvelun.

 

 

Tyypillinen kuluttajakäyttäytymismalli käyttäjille jotka muistavat katsoneensa videomainoksen sivustolla jolla he ovat vierailleet viimeisen 30 päivän aikana:

Lähde: Online Publishers Association