idea, mainos, musiikkivideo, traileri, TUOTEKUVAUS, yritysvideo, leikkaus, kuvaus, 3D-animointi, pieni tai iso tuotanto? MEILTÄ löydät ratkaisun melkeinpä mihin tahansa tilanteeseen. 


VIDEOTUOTANTO

MONIPUOLISUUS JA JOUSTAVUUS - Me tuotamme, suunnittelemme, kuvaamme, leikkaamme, editoimme laadukasta videosisältöä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Oli kyseessä sitten pieni tai iso videotuotanto, tekstin tai logon animointi, 3D-mallinnus, tuotevideo, yritys- tai brändivideo me tarjoamme ratkaisun ongelmaanne. 

LAATU - Kuvauslaitteistomme ja ohjelmistomme on markkinoiden huippuluokkaa. Emme tee kompromisseja laadun suhteen. Kuvaamme toimittamamme materiaalin 10-bit 422 HQ 4K ProRes tai DNxHD/DNxHR formaateissa. Käytämme tuotannossa Adoben Premiere Pro- ja After Effects- sekä Maxon Cinema 4D-ohjelmistoja. 

OTA YHTEYTTÄ - Jos mielessäsi on kysymyksiä joihin kaipaat vastauksia niin ota meihin yhteyttä! Vastaamme mielellämme kaikkiin mieltänne askarruttaviin kysymyksiin.


VIDEOMARKKINOINTI

TEHOKKUUS - Videomarkkinointi on nykyaikainen ja kustannustehokas tapa markkinoida. Laadukkaalla, hyvin tuotetulla videolla näytät tehokkaasti ja nopeasti haluamasi viestin. Video toimii todistetusti tehokkaammin kuin pelkkä perinteinen teksti- tai kuvajulkaisu.

VALMIIT KANAVAT - YouTube, Facebook, Google. Toimivat markkinointikanavat ovat valmiina. Näkyvyyden kasvattaminen nykypäivänä on nopea suunnitella ja toteuttaa. Kuluttajien käyttäytymismalleja on myös helppo seurata ja mahdollisiin muutoksiin on nopea reagoida. 

16 minuuttia 49 sekuntia - Online Publishers Associationin mukaan käytämme aikaa keskimäärin 16 minuuttia 49 sekuntia kuukaudessa katsellen mainosvideoita. 80% meistä muistaa katsoneensa videomainoksen sivustolla, jolla olemme vierailleet viimeisen 30 päivän aikana. 46% näistä käyttäjistä muuttavat käyttäytymistään videon näkemisen jälkeen. 26% etsii lisätietoa videolla esitellystä aiheesta, 22% vierailee videolla mainitulla verkkosivustolla, 15% vierailee videomainoksessa mainitussa yrityksessä ja 12% ostaa videomainoksessa esitetyn tuotteen tai palvelun.

 

 

Tyypillinen kuluttajakäyttäytymismalli käyttäjille jotka muistavat katsoneensa videomainoksen sivustolla jolla he ovat vierailleet viimeisen 30 päivän aikana:

Lähde: Online Publishers Association