Esituotanto, tuotanto tai jälkituotanto. Me tarjoamme osaamista ja asiakkaiden tarpeisiin sopivia vaihtoehtoja melkeinpä mihin tahansa tilanteeseen.


LUOVAA VIDEOTUOTANTOA

MONIPUOLISUUS JA JOUSTAVUUS - Me tuotamme, suunnittelemme, kuvaamme, leikkaamme ja editoimme laadukasta videosisältöä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Oli kyseessä sitten pieni tai iso videotuotanto, tekstin tai logon animointi, 3D-mallinnus, tuotevideo, yritys- tai brändivideo me tarjoamme ratkaisun ongelmaanne.

LUOVA TARINANKERRONTA - Luovien ja audiovisuaalisesti näyttävien tarinoiden kerronta viestinnässä on meidän intohimomme. Ajatuksia ja tunteita herättävät tarinat elävät ikuisesti.

LAATU - Kuvauslaitteistomme ja ohjelmistomme on markkinoiden huippuluokkaa. Emme tee kompromisseja laadun suhteen. Kuvaamme toimittamamme materiaalin 10-bit 422 HQ 4K ProRes tai DNxHD/DNxHR formaateissa. Käytämme tuotannossa Adoben Premiere Pro- ja After Effects- sekä Maxon Cinema 4D-ohjelmistoja. 

LIIKUTELTAVA KALUSTO - Äänitys- ja kuvauskalustomme on suunniteltu täysin mobiiliksi. Korkealaatuisen materiaalin tallentaminen on mahdollista missä tahansa.