MUSIIKIN TARKOITUS ON herättää TUNTEITA. MUSIIKKI AUTTAA VAHVISTAMAAN LIIKKUVAN KUVAN VIESTIÄ. sävellämme musiikkia MUUNMUASSA tuotevideoihin, videopeleihin ja trailereihin.


laadukas Musiikki vahvistaa viestisi voimaa

MONIPUOLISUUS JA JOUSTAVUUS - Me tuotamme, sävellämme, miksaamme, ja sovitamme musiikkia erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tuottamamme musiikki sopii täydellisesti vahvistamaan tuotevideoita, mainoksia, tralereita, videopelejä ja mitä tahansa näiden väliltä. Tarvitsetko musiikkia tulevaan peliin? Eeppisen sotarallin traileriin? Levyllisen siirappisia rakkauslauluja? Kyllä onnistuu!

LAATU - Äänitys- ja audiolaitteistomme ohjelmistoineen on markkinoiden huippuluokkaa. Emme tee kompromisseja laadun suhteen. 

ÄÄNEN MERKITYS - Äänen merkitys aliarvioidaan liian usein. Kuultu ääni on usein juuri se elementti, joka vaikuttaa tehokkaimmin tunteiisiin ja on usein yhtä yksityiskohtainen ja monitasoinen kuin ruudussa näkyvä kuva. 

OTA YHTEYTTÄ - Jos mielessäsi on kysymyksiä joihin kaipaat vastauksia niin ota meihin yhteyttä! Vastaamme mielellämme kaikkiin mieltänne askarruttaviin kysymyksiin.